Никой не може да дава на Русия 24-часови ултиматуми. След това,

...
Никой не може да дава на Русия 24-часови ултиматуми. След това,
Коментари Харесай

Захарова: Лондон е столица на ядрена държава, не трябва да плаши Русия

Никой не може да дава на Русия 24-часови ултиматуми. След това, за което приказва президентът Владимир Путин, нито един човек не може да влезе в Народното събрание на страната си и да каже: " Давам на Русия 24 часа ", съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, визирайки изявлението на Путин, в което той показа новите нуклеарни оръжия на Русия. 

Британската министър-председателка Тереза Мей не разполага с действителни обстоятелства по случая с отравянето на някогашния полковник от ГРУ (военното разузнаване) Сергей Скрипал, сподели Захарова в предаването " 60 минути " на публичната телевизия " Русия 1 ", представена от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Става дума за Лондон, който е столица на нуклеарна страна ", означи тя и добави: " Не би трябвало да плашат Русия ".

Захарова отговори и на изказването на английския медиен регулатор, че съветската телевизия RT може да загуби разрешителното си във Англия, в случай че английското държавно управление реши, че Русия е виновна за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал.

Тя разгласи, че в случай че спре излъчването на RT във Англия, нито една английска медия няма да продължи да работи в Русия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР